[AVLYST] GRUNNKURS I FERMENTERING – ØRSTA // Avlyst
![](https://alesund.soppognyttevekster.no/wp-content/uploads/sites/8/2024/03/pro-ax56jpml.jpeg)
Praktisk info
Dato: 11.04.24
Tidspunkt: 18:00 - 20:30
Adresse: Holmegata 20, Ørsta, Norge
Forening: Nyttevekstforeninga, Ålesund
Region: Møre og Romsdal
Antall ledige plasser: 21
Pris fra: 100 kr
Ledere
Elisabeth Bråten Fjeld
Arrangementet er stengt for påmelding
Kurs i fermentering med Maria Rørstad
Grunnkurset har en varighet på 2 1/2 time og gir deg en teoretisk og praktisk innføring i fermentering hvor alle lager tre varianter og teknikker av fermenterte grønnsaker.
Det blir en liten pause med kaffe/te og noe å bite i.
Du må må ha med:
-penn og papir
-råvarer/grønnsaker: 1 hvit-eller rødkål, 1 pakke gulrøtter og 5-6 rødbeter. Grønnsakene skal være helt ubehandlet/rå, så ikke gjør noe med dem på forhånd. Bare vask gulrøttene og rødbetene godt. Klarer du få tak i økologiske råvarer er det bra, men ikke nødvendig.
-ett stykke fersk ingefær
-en pose anis og karve
-en skarp kniv
-skjærefjøl
-rivjern
-mandolin om du har (eller du kan finkutte med kniv).
-forkle
-2-3 bakeboller/skåler; en av de bør være ganske stor.
-rene sterile syltetøyglass eller norgesglass (5-6 glass alt etter størrelse).
Salt og saltlake får du utdelt på kurset.
For medlemmer blir prisen 100 kr. For ikke medlemmer 400 kr. Husk å logge deg inn for å få medlemspris
Ønsker du å bli medlem, kan du lese om alle medlemsfordelene her:https://soppognyttevekster.no/slik-fungerer-vare-gavemedlemskap/
Vi ser frem til å treffe deg på kurset!
![](https://alesund.soppognyttevekster.no/wp-content/themes/underforeninger_woo/images/temp-map.jpg)