Grunnkurs i fermentering

Praktisk info

Dato: 07.04.24

Tidspunkt: 16:00 - 18:30

Adresse: Ålesund Frivilligsentral, Kirkegata, Ålesund, Norge

Forening: Nyttevekstforeninga, Ålesund

Region: Møre og Romsdal

Antall ledige plasser: 9

Pris fra: 100 kr

Ledere

Arrangementet er stengt for påmelding

Kurs i fermentering med Maria Rørstad

Grunnkurset har en varighet på 2 1/2 time og gir deg en teoretisk og praktisk innføring i fermentering hvor alle lager tre varianter og teknikker av fermenterte grønnsaker.
Det blir en liten pause med kaffe/te og noe å bite i.

Du må må ha med:

-penn og papir
-råvarer/grønnsaker: 1 hvit-eller rødkål, 1 pakke gulrøtter og 5-6 rødbeter. Grønnsakene skal være helt ubehandlet/rå, så ikke gjør noe med dem på forhånd. Bare vask gulrøttene og rødbetene godt. Klarer du få tak i økologiske råvarer er det bra, men ikke nødvendig.
-ett stykke fersk ingefær
-en pose anis og karve
-en skarp kniv
-skjærefjøl
-rivjern
-mandolin om du har (eller du kan finkutte med kniv).
-forkle
-2-3 bakeboller/skåler; en av de bør være ganske stor.
-rene sterile syltetøyglass eller norgesglass (5-6 glass alt etter størrelse).

Salt og saltlake får du utdelt på kurset.

For medlemmer blir prisen 100 kr. For ikke medlemmer 400 kr. Husk å logge deg inn for å få medlemspris

Ønsker du å bli medlem, kan du lese om alle medlemsfordelene her:https://soppognyttevekster.no/slik-fungerer-vare-gavemedlemskap/

Vi ser frem til å treffe deg på kurset!